Festivaalien tapahtumapalvelut

Pikkujoulut, tyky-päivät, kesäjuhlat, tiimipäivät… Pirkanmaan festivaaleilta voit tilata myös yritysasiakkaille ja ryhmille räätälöityjä tapahtumia ja ohjelmapalveluita tarpeidesi mukaan. Verkostoomme kuuluvat alansa parhaat ammattilaiset, joten tapahtumasi on hyvissä käsissä!


Yleisö istuu ja hymyilee Tampereen elokuvajuhlien tapahtumassa

Yksityinen elokuvanäytös

Tampereen elokuvajuhlat järjestää yksityisnäytöksiä tilauksesta festivaalin aikana sekä festivaalikauden ulkopuolella. Tilausnäytökseen kuratoidaan juuri sinun ryhmällesi sopiva kokonaisuus elokuvajuhlilla palkittua suomalaista, ajankohtaista lyhytelokuvaa.

Kolme tanssijaa tanssii katutilassa, keskimmäinen ojentaa käsiään ylös ja alas. Ulkona on pimeää ja tanssijoilla on päällään ulkoiluvaatteet.

Nykytanssia kaupungilla -työpaja

Lähde tutkimaan katutilaa ja kokeilemaan tanssillista liikkumista Tanssiteatteri MD:n kanssa!

Opettaja ja tanssioppilaat selin kameraan

Afrikkalaisen tanssin ja musiikin työpaja

Rentoudu yhdessä tanssien tai soittaen! Fest Afrikan työpajoissa ryhmäsi pääsee rentoutumaan afrikkalaisten tanssityylien sykkeessä tai päästämään höyryjä yhteisellä rumputunnilla.

Mäntän kuvataideviikot kulissien takaa

Mäntän kuvataideviikkojen behind the scenes -kierroksella tutustutaan Kuvataideviikkojen taiteilijoihin ja heidän työhönsä jo näyttelyn rakennusvaiheessa.

Nykytanssin teosesittely

Tanssiteatteri MD:n teosesittelyssä pääset tutustumaan nykytanssiin tanssitaiteen ammattilaisen opastuksella. Esittelyt varattavissa ympäri vuoden!

Anniina Kumpuniemi tanssii tummalla näyttämöllä, taustalla valo osuu punaiseen ja mustaan verhoon

Tanssiesitys ja liikkeellinen herättelyhetki

Etsitkö virkistävää ohjelmaa asiakastapahtumaan, koulutuspäivään tai vaikkapa pikkujouluihin? Nykytanssinumero ja lempeä tanssiohjaus sopivat hyvin tauko-ohjelmaksi monenlaisiin tilaisuuksiin.

Makuja ja musiikkia kesäillassa

Vanhan musiikin festivaali Sastamala Gregoriana tarjoaa mahdollisuuden nauttia vanhasta musiikista ja kurkistaa tapahtuman kulisseihin ainutlaatuisella tavalla!