Festivaalien tapahtumapalvelut

Pikkujoulut, tyky-päivät, kesäjuhlat, tiimipäivät… Pirkanmaan festivaaleilta voit tilata myös yritysasiakkaille ja ryhmille räätälöityjä tapahtumia ja ohjelmapalveluita tarpeidesi mukaan. Verkostoomme kuuluvat alansa parhaat ammattilaiset, joten tapahtumasi on hyvissä käsissä!


Mäntän kuvataideviikot kulissien takaa

Mäntän kuvataideviikkojen behind the scenes -kierroksella tutustutaan Kuvataideviikkojen taiteilijoihin ja heidän työhönsä jo näyttelyn rakennusvaiheessa.

Opettaja ja tanssioppilaat selin kameraan

Afrikkalaisen tanssin ja musiikin työpaja

Rentoudu yhdessä tanssien tai soittaen! Fest Afrikan työpajoissa ryhmäsi pääsee rentoutumaan afrikkalaisten tanssityylien sykkeessä tai päästämään höyryjä yhteisellä rumputunnilla.

Makuja ja musiikkia kesäillassa

Vanhan musiikin festivaali Sastamala Gregoriana tarjoaa mahdollisuuden nauttia vanhasta musiikista ja kurkistaa tapahtuman kulisseihin ainutlaatuisella tavalla!

Nykytanssin teosesittely

Tutustu tanssiin nykytanssin ammattilaisen avulla! Tanssiteatteri MD:n teosesittelyssä pääset tutustumaan nykytanssiin kädestä pitäen. Pakettiin…

Yleisö istuu ja hymyilee Tampereen elokuvajuhlien tapahtumassa

Yksityinen elokuvanäytös

Tampereen elokuvajuhlat järjestää yksityisnäytöksiä tilauksesta festivaalin aikana sekä festivaalikauden ulkopuolella. Tilausnäytökseen kuratoidaan juuri sinun ryhmällesi sopiva kokonaisuus elokuvajuhlilla palkittua suomalaista, ajankohtaista lyhytelokuvaa.

Anniina Kumpuniemi tanssii tummalla näyttämöllä, taustalla valo osuu punaiseen ja mustaan verhoon

Tanssiesitys ja liikkeellinen herättelyhetki

Etsitkö virkistävää ohjelmaa asiakastapahtumaan, koulutuspäivään tai vaikkapa pikkujouluihin? Tanssiteatteri MD:ltä voit tilata tilaisuuteesi vaikuttavan…

Kolme tanssijaa tanssii katutilassa, keskimmäinen ojentaa käsiään ylös ja alas. Ulkona on pimeää ja tanssijoilla on päällään ulkoiluvaatteet.

Nykytanssia kaupungilla -työpaja

Tutkitaan kaupunkia tanssien! Katutilaan rakennetussa tanssityöpajassa hyödynnetään omaa luovuutta liikkeessä, kehitetään kehonhallintaa, koordinaatiota ja…