Nykytanssia kaupungilla -työpaja

Kaksi tanssijaa tanssii katutilassa syksyllä. Toinen on kuvan vasemmalla puolella seisten ja kallistuneena ja toinen oikealla puolella kyykyssä.
Kuva: Tuuli Pulma

Tutkitaan kaupunkia tanssien!

Katutilaan rakennetussa tanssityöpajassa hyödynnetään omaa luovuutta liikkeessä, kehitetään kehonhallintaa, koordinaatiota ja kehotuntemusta nykytanssin perusteiden kautta. Tanssiteatteri MD:n ohjauksessa ryhmäsi pääsee tutustumaan lempeällä tavalla omaan liikkeeseen sekä toisten liikkeen kuunteluun ja kontaktin ottamiseen tanssissa.

Työpajaan osallistuminen ei edellytä aiempaa nykytanssin tuntemusta. Kiinnostus liikkumiseen, ulkoiluun ja kaupunkitilaan sekä hyvät jalkineet ja liikkumisen mahdollistava vaatetus riittävät!

  • Kesto 45–90 minuuttia
  • Soveltuu 5–20 hengen ryhmille

Kysy lisää tai pyydä tarjousta!

Yhteydenotto ohjautuu suoraan ohjelmasta Tanssiteatteri MD:n yhteyshenkilölle, joka on sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tietoa järjestäjästä

Tanssiteatteri MD on toiminut tanssitaiteen lipunkantajana Tampereella ja Pirkanmaalla jo 25 vuotta. MD:n koti on Tampereen keskustassa sijaitseva Hällä-näyttämö, jossa nähdään vuosittain lukuisia vaihtuvia esityksiä niin aikuisille kuin lapsillekin. Tanssiteatteri MD järjestää joka vuosi myös Tanssivirtaa Tampereella -nykytanssifestivaalin, joka esittelee kotimaisen nykytanssin ajankohtaisia ja kiinnostavia tekijöitä ja teoksia.