Mäntän kuvataideviikot kulissien takaa

Kuva: Mäntän kuvataideviikot

Miten taidenäyttely tehdään?

Mäntän kuvataideviikkojen behind the scenes -kierros tarjoaa ainutlaatuisen pääsyn taidetapahtuman kulissien taakse ja tutustumaan Kuvataideviikkojen taiteilijoihin ja heidän työhönsä näyttelyn rakennusvaiheessa. Samalla saat ryhmällesi räätälöidyn perehdytyksen näyttelyyn jo paljon ennen virallisia avajaisia! Ohjelmaan voidaan lisätä asiakkaan kanssa räätälöityä tarjoilua, sään salliessa Pekilon terassilla, josta avautuu upea näkymä Mäntän teollisuusmaisemaan ja keskustan siluettiin.

  • Saatavilla toukokuussa
  • Ryhmäläiset saavat kutsun myös avajaisiin 10. kesäkuuta, jolloin pääsette todistamaan, millaiseksi tila on muotoutunut ja millaisia helmiä kaaoksen keskeltä on hioutunut!

Kysy lisää tai pyydä tarjousta!

Yhteydenotto ohjautuu suoraan Mäntän kuvataideviikkojen yhteyshenkilölle, joka on sinuun yhteydessä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tietoa järjestäjästä

Mäntän kuvataideviikot on Suomen laajin nykytaiteen kesänäyttely, jonka vuosittain vaihtuva kuraattori valitsee esille aina omannäköisensä kattauksen kotimaisen nykytaiteen rikkaasta kentästä. Kuvataideviikkojen näyttelypaikkana toimii Mänttä-Vilppulan keskustassa sijaitseva vanha viljasiilo Pekilo, jossa on mahdollista järjestää myös ryhmien omia tilaisuuksia näyttelyn aukioloaikojen ulkopuolella.