12.7.2015

Vanhan kirjallisuuden päivien vetovastuu vaihtuu vuoden 2016 alussa

Vanhan kirjallisuuden päivät -kirjallisuustapahtuman vetovastuu vaihtuu vuoden 2016 alussa. Tapahtuman parissa kaksikymmentä vuotta toiminut ja sitä vuodesta 2005 asti johtanut Johanna Kurkikangas siirtyy hoitamaan kokoaikaisesti Sastamalan kaupungin kaupunkimarkkinointia ja viestintää viestintäpäällikön nimikkeellä. Johanna Kurkikangas hoitaa tällä sekä Vanhan kirjallisuuden päivien toiminnanjohtajuutta että Sastamalan kaupungin markkinointipäällikön tehtävää.

Kurkikankaan tilalla tapahtuman vakituisena toiminnanjohtajana aloittaa tällä hetkellä vs. kulttuuri- ja kirjastojohtajana toimiva Päivi Mäki-Kerttula. Mäki-Kerttula on toiminut tapahtuman va. toiminnanjohtajan tehtävissä aikaisemmin Kurkikankaan ollessa äitiyslomalla vuosina 2009-2010.

Vanhan kirjallisuuden päivien tuottajana 1.1.2016 aloittaa Jaana Kari. Kari on toiminut vuodesta 2009 lähtien Akaan kaupungin kulttuurikoordinaattorina. Jaana Karilla on monipuolisesti kokemusta sekä isojen että pienien tapahtumien tuottamisesta. Vanhan kirjallisuuden päivien tuottajan työsuhde on määräaikainen.

Vanhan kirjallisuuden päivät on Sastamalassa vuosittain, juhannuksen jälkeisenä perjantaina ja lauantaina järjestettävä valtakunnallinen kirjallisuustapahtuma. Kesän 2016 tapahtuma järjestetään 1.-2.7. teemalla Lukkarin penkiltä Tylypahkaan. Tapahtuma on pääsymaksuton ja se kerää vuosittain noin 15 000 kävijää. Tapahtuman järjestää Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry yhteistyössä Sastamalan kaupungin kanssa.