23.3.2017

Valtteri Festival 2017 – Juhannus Tampereella tulee taas!

Lavalla muun muassa Iisa, Pimeys ja Tre Funk III.

Tampereen juhannuksen jo perinteinen kaupunkijuhla Valtteri Festival soi tulevana kesänä Tullikamarin Pakkahuoneella, Klubilla ja ravintola Telakalla sekä kaikkien festivaaliravintoloiden terassialueilla. Luvassa on tuttuun tyyliin ilmaista, ikärajatonta päiväohjelmaa sekä öisiä kuumia, täysi-ikäisille suunnattuja keikkoja.

Valtterin juhannussauna tarjoaa kuumat löylyt Pakkahuoneen terassilla sekä juhannusaattona että -päivänä. Juhannuspäivän spesiaali on ilmainen alkuiltapäivän stand up -tykitys, jossa nippu koomikoita laittaa kesäsuomalaiset nauramaan. Myöhemmin juhannuspäivänä Tullikamarilla keinutaan pääsymaksutta lavatanssitunnelmissa, joita lietsoo Maria Andersson & Fintage.

Pakkahuoneen ja Telakan terasseilla on molemmille päiville luvassa ilmaisia keikkoja. Tähän mennessä ainoa varma kiinnitys on lauantaina Telakan terassilla esiintyvä Pihla Heikintytär, mutta kevään mittaa on luvassa vielä useita artistijulkistuksia.

Valtterin perjantai- ja lauantai-iltojen ohjelma alkaa sen sijaan olla valmis. Klubilla soittavat juhannusaattona tamperelainen, elektronista poppia suoltava Annukka sekä Regina-yhtyeestä menestyksekkäälle soolouralle ponnistanut Iisa. Klubin lauantai-illan tähdet ovat puolestaan suomirockia uudistava Litku Klemetti ja Silkkitie-albuminsa turvin suosiotaan vahvasti kasvattanut moderni popyhtye Pimeys.

Telakan tähtiä ilta-aikaan ovat puolestaan lauantaina rytmimusiikin eri puolia esittelevät Jo’ Buddy ja Tre Funk III. Tunnelmallisen Telakan juhannusaattoillan bändit julkistetaan pian.

Ilmainen juhannussauna kuumana molempina päivinä.

pe 23.6. Iisa, Annukka

la 24.6. Pimeys, Litku Klemetti, Jo’ Buddy, Tre Funk III, Maria Andersson & Fintage, Pihla Heikintytär, Stand Up Show

Lisää esiintyjiä ja ohjelmaa tulossa.