7.4.2016

Olavi Uusivirta Valkeakoskella lauantaina 9.4.!

Ensi lauantaina kolmatta Valmu-klubia Valkeakosken Hotelli Waltikassa tähdittää huimaan suosioon noussut Olavi Uusivirta, jonka uusi albumi Olavi julkaistiin 12. helmikuuta. Uusivirta tunnetaan paitsi muusikkona, myös näyttelijänä ja mediapersoonana. Hän on toisessa pääroolissa suositussa #Onnenonkija-elokuvassa. Uusivirran tuorein hitti on Tanssit vaikka et osaa. Aiemmasta tuotannosta tunnetuimpia kappaleita ovat Me ei kuolla koskaan ja On niin helppoo olla onnellinen. Upea duetto Nuori ja kaunis Anna Järvisen kanssa on tämän vuosikymmenen kauneimpia kappaleita. Uusivirta on eittämättä tämän vuoden kuumimpia nimiä Suomen klubilavoilla ja festareilla. Uusivirran lämppärinä nähdään porilainen indierock-tulokas Joosua, joka julkaisi debyyttilevynsä Vielä hetken, sinun vuosi sitten.

Valmu-klubeja järjestää Työväen Musiikkitapahtuma ry. Kevään mittaan Waltikassa koetaan kaikkiaan neljä hienoa klubi-iltaa, joissa nähdään eturivin artisteja sekä kiinnostavia tulokkaita. Ensimmäisellä, tunnelmallisella Valmu-klubilla 27.2. esiintyivät Juha Tapio ja Tilhet, pajut ja muut. Toisella klubilla kiirastorstaina 24.3. konsertoivat hurmoksellisesti Miljoonasade sekä Kunniavieraat.

Lauantaina 14.5. Steve’n’Seagulls saapuu Waltikkaan coveroimaan tuttuja hard rock- ja heavy metal -hittejä hilpeään hillbilly-bruegrass-tyyliin. Ulkomaitakin kolunnut orkesteri on saanut maineen huikeana liveyhtyeenä, joka saa lapikkaat lattiaan ja tunnelman kattoon. Jotta bileet eivät jättäisi ketään kylmäksi, Steve’n’Seagullsia lämmittelee viime vuonna ryminällä rockkartalle ilmoittautunut Tiisu. Tästä saadaan oikea kollien kevätrieha!

Valmu-klubit jatkuvat ja tuovat Waltikkaan lisää suosittuja artisteja syksyllä 2016!

 

Valmu-klubit, kevät 2016

Hotelli Waltikka, Hakalantie 6, Valkeakoski

La 9.4.2016: Olavi Uusivirta, Joosua

Liput: 15 euroa ennakko Waltikka, 17,50 euroa Lippu.fi, ovelta 20 euroa

La 14.5.2016: Steve’n’Seagulls, Tiisu

Liput: 16 euroa ennakko Waltikka, 18,50 euroa Lippu.fi, ovelta 20 euroa