9.5.2016

Annikin Runofestivaali tarjoaa taas runsaasti ohjelmaa lapsille

11.6.2016 Tampereella Annikin puukorttelissa järjestettävä Annikin Runofestivaali tarjoaa taas runsaasti ohjelmaa lapsille. Festivaalin lastenohjelmaa ovat tänä vuonna yhteistyökumppaneinamme tekemässä kulttuuriyhdistys Kulta ja improvisaatioryhmä Korkeapaine. Lastenohjelma tapahtuu korttelin sisäpihalla Runopesulassa, ja se soveltuu 4–12-vuotiaille. Lastenohjelmassa näkyy tämän vuoden Annikin Runofestivaalin taiteidenvälisyyden teema.

OHJELMA

Runopesulassa tapaat värikästä väkeä! Tule leikittelemään kirjavilla kirjaimilla ja sanoilla, tee oma runosi ja liitä se osaksi Väripesulan runokollaasia. Runo-onginnassa voit kalastaa itsellesi runon ja se lausutaan sinulle. Tule kalastamaan ja kuuntelemaan mitä runoja muut saavat.

Kieli solmuun -improesityksessä improvisaatioryhmä Korkeapaine viihdyttää ja tekee tarinoita, runoja ja lauluja lasten omista ehdotuksista. Kaikki syntyvät improvisoiden siinä hetkellä, joten jokainen esitys on aina erilainen. Esitysten ja työpajojen välillä on tarjolla kasvomaalausta.

AIKATAULU

11.00-11.30 Kieli solmuun -improvisaatioesitys
12.00-12.30 Väripesula
13.00-13.30 Runo-onginta
14.00-14.30 Kieli solmuun – improvisaatioesitys
15.00-15.30 Väripesula

Kulttuuriyhdistys Kulta ry kokoaa yhteen eri taidealojen ammattilaisia Tampereen seudulta saman kulttuurisateenvarjon alle. Yhdistyksen toiminnasta löytyy monenmoista improvisaatiosta lastenteatteriin, soveltavasta teatterista esittävään teatteriin ja kuvataiteesta musiikkiin. Korkeapaine on tamperelainen improvisaatioryhmä, joka tekee monipuolisia esityksiä improvisaatioteatterin keinoin.

PÄÄSYLIPUT

12-vuotiaiden ja sitä nuorempien pääsylippu festivaaleille maksaa 5 € ja kolmivuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät sisään maksutta. Lisätietoa lastenohjelmasta:
www.annikinkatu.net/runofestivaali/esiintyjat-2016/lastenohjelma.htm

ANNIKIN RUNOFESTIVAALI

Ensi kesän Annikin Runofestivaaleilla hypitään taiteellisten raja-aitojen ylitse, kun teemana on Runoilija vieraissa. Tapahtuma kokoaa yhteen esiintyjiä, joiden työssä runous yhdistyy tanssiin, kuvataiteisiin, musiikkiin ja performanssiin. Monet esityksistä ovat ainutkertaisia, ja ne tehdään Annikin Runofestivaalia varten.

Annikin Runofestivaali 11.6.2016
Annikin puukorttelissa Tampereella
Pääsyliput 5 € – 12 €
www.annikinkatu.net/runofestivaali