26.3.2019

Valtteri Festival julkisti pääohjelmansa

Tullikamarilla ja Telakalla sekä niiden terasseilla vietetään tänäkin vuonna keskikesän juhlaa. Tampereen juhannuksessa laadukkaita musiikillisia tuokioita tarjoavat mm. Pariisin Kevät, Samae Koskinen, M, Samuli Putro ja Atomirotta.
Juhannusaaton pääesiintyjä Pakkahuoneella on Pariisin Kevät. Unenomaisten tunnelmien ja hurmoksellisen tanssittavien melodioiden mestari sopii yöttömään yöhön täydellisesti. Tampereella onkin odotettavissa todellista juhannuksen taikaa. Ennen “tämän kylän poikii” lavalle nousee hillitöntä mutta myös äärimmäisen sympaattista elämää mm. MTV3:n Tähdet Tähdet -ohjelmassa viettävä Samae Koskinen sekä maalailevan elektropopin taitava tulkitsija M.

Ennen juhannusaaton musiikillisia kokemuksia Pakkahuoneella lentää vitsi, läppä ja juttu jos toinenkin, kun sijan saa Valtteri Festivaliin jo vuosia kuulunut, ilmainen stand up -tykitys. Telakan aatossa homman nimi on hip hop. Joku Roti Mafian värikkään live-tykityksen lisäksi rytmiä viilaa pikkutunneilla dj Massimo.

Juhannuspäivänä kello 19 Pakkahuoneella kuullaan poikkeuksellinen, vaikuttava juhannussaarna. Pitoja johtaa Samuli Putro, jonka tuore albumi Pienet rukoukset on herättänyt suurta ihailua ja levyä seuranneet keikat ovat olleet äärimmäisen vaikuttavia. Lieneekö tässä tämän vuoden Valtterin Festivalin vaikuttavin hetki?

Festarin tanssittavin tapaus on joka tapauksessa Pakkahuoneella juhannuspäivän iltana kannat kattoon heittävä Atomirotta. Stagen ja yleisön Ranelle, Mikolle ja Jykälle lämmittää Ursus Factory, tuo säröisä, kulmikas ja äärimmäisen hitikäs keikkakone.

Valtteri Festival julkistaa Telakan juhannuspäivän esiintyjät ja lisää muuta ohjelmaa alkavan kevään aikana. Yksi on kuitenkin jo varmaa: Valtterin Festivalin perinteinen, ilmainen juhannussauna lämpiää jälleen Tullikamarin välittömässä läheisyydessä festarin aukeamishetkistä hämärtyvään yöhön.

Samuli Putro, kuva: Tero Ahonen

Valtteri Festival 21.-22.6.2019
Tullikamarin Pakkahuone ja ravintola Telakka, Tampere
– Telakka palvelee pe klo 11-03 ja la klo 13-03
– Tullikamari palvelee pe klo 17-05 ja la klo 18-05
– Valtteri Festivalin ikäraja on 18 vuotta

Pe 21.6.
Pakkahuone klo 18-20: Stand Up, 0 €
Pakkahuone klo 21: Pariisin Kevät, Samae Koskisen Korvalääke, M, 25/22,50 €
Telakka klo 21: Joku Roti Mafia, dj Massimo, 12 €

La 22.6.
Pakkahuone klo 19: Samuli Putro, 30/27,50 €
Pakkahuone klo 22: Atomirotta, Ursus Factory, 25/22,50 €

LIPUT:
2 päivän lippu EARLY BIRD (myynnissä 25.-31.3.2019) 55 €(rajoitettu erä nopeimmille)
2 päivän lippu 1.4.2019 alkaen 65 €
(2 päivän lipulla pääsee myös Telakalle, jollei ravintola ole täpötäynnä)

Valtteri Festivalin kotisivut