17.3.2020

Muutoksia Pirkanmaan festivaalien kevään tapahtumissa

Tilannekatsaus 17.3.

Koronavirustilanne aiheuttaa muutoksia Pirkanmaan festivaalien kevään tarjonnassa sekä Tampereella että muualla Pirkanmaalla.

Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaali on peruttu


Valtioneuvoston suosituksia noudattaen Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaali peruu yleisötapahtumansa maaliskuulta 2020. Festivaalilla tavallisesti jaettavan Sarjakuva-Finlandian voittaja julkistetaan aiemman aikataulun mukaisesti perjantaina 20.3., ja animemusiikkivideoiden AMV-kilpailu siirtyy verkkoon. Tampere Kuplii tiedottaa muiden tapahtumien tarkemmista jatkosuunnitelmista, kun kriisitilanne katsotaan Suomessa päättyneeksi.

Sarjakuva-Finlandian uutiset: https://www.sarjakuvafinlandia.fi/
AMV-kilpailun uutiset: https://amv.fi/

Tomaatteja! Tomaatteja! stand up -festivaali siirtyy elokuulle


Tomaatteja! Tomaatteja! stand up -festivaalin Tampereen tapahtuma siirtyy maaliskuulta elokuulle, ja uusi ajankohta on 21.–22.8. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi kävijälle, lippurahojen palautusta voi hakea 31.3.2020 mennessä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Tampere Biennale on peruttu


Myös modernin taidemusiikin festivaali Tampere Biennale perutaan. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää 1.–5.4. ja ennakkotapahtuma 18.3.2020. Festivaali tutkii parhaillaan mahdollisuuksia esittää osa konserteista Ylen kautta, ja muutamat konsertit pyritään siirtämään Ung Nordisk Musik -tapahtuman yhteyteen, joka järjestetään Tampereella 24.–29.8.2020. Alma! -liikeoopperan esitykset siirtyvät ensi vuoteen: tuleva ensi-ilta on 18.2.2021 ja muut esitykset 21.–22.2.2021.

Osa festivaalin konserteista ja tapahtumista jää järjestämättä kokonaan. Toistaiseksi perumatta on Linda May Han Oh’n konsertti 1.4.2020, ja sen osalta tiedotuksesta vastaa konsertin tuottava G Livelab Tampere.

Ennakkolipun ostaneet asiakkaat voivat pyytää lippupalautuksensa Tiketin kautta osoitteesta: https://www.tiketti.fi/peruuntuneiden-tapahtumien-lippupalautukset-voi-nyt-uutiset/12254. Koronaviruksen takia peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.

Seuraava Tampere Biennale järjestetään 6.–10.4.2022.

Art Festivo siirtyy lokakuulle


Parkanon kaupunki on perunut kaikki kevään yleisötapahtumansa, ja kulttuuritapahtuma Art Festivo siirtyy syksyyn. Tapahtuma järjestetään 1.–10.10.2020 ja sen ohjelmisto pysyy ennallaan. Kaikki ennakkoon ostetut liput käyvät myös syksyn tapahtumissa.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa ostetun lipun, hän on oikeutettu saamaan rahansa takaisin jo maksetusta lipuista. Lippupalautusasioissa voi olla tekstiviestitse yhteydessä Elisa Vahosalmeen, puh. 044 7865 516. Viestiin tulee kirjoittaa tieto kyseessä olevasta konsertista ja palautettavasta lippumäärästä. Lippurahoja aletaan palauttaa huhtikuun alussa.

Lisätietoa:

www.tamperekuplii.fi
www.tomaattejatomaatteja.com
www.tamperebiennale.fi
www.artfestivo.fi

Kuva: Tampere Kuplii / Tytti Levänen