9.4.2019

Tampereen Flamencoviikon tanssileiri kutsuu Antaverkkaan 24.–27.6.2019

Tervetuloa tekemään ja luomaan flamencoa yhdessä neljän päivän flamencoleirille, inspiroivaan Antaverkan leirikeskukseen Ylöjärvelle. Luvassa on flamenco-oppia sen kaikissa muodoissa: compas, palmas, laulu, kitara, tanssi, esiintyminen. Ohjelmassa on opetusta, harjoittelua, esityksiä ja juergoja. Välillä syödään hyvin, uidaan, saunotaan, jutellaan, ehkä nukutaankin.

Opetuksen pääpaino on muusikoiden ja tanssijan välisen vuorovaikutuksen rakentamisessa, ja yhteistyöhön tarvittavan ”koodiston” sisäistämisessä. Leirin aikana flamencon kielioppi tulee tutuksi niin teoriassa kuin käytännössäkin, kolmella päivittäisellä tunnilla ja vapaamuotoisen yhdessä tekemisen kautta.

Missä?
Antaverkan leirikeskuksessa, jossa on mukavat ja inspiroivat tilat treenaamiseen ja yhdessäoloon.

Milloin?
Leiri alkaa maanantaina iltapäivällä 24.6. ja päättyy lounaaseen torstaina 27.6. Illalla on vielä Pyynikkisalissa work in progress -esitys, jossa jollain tavalla näytetään, mitä leirillä on opittu.

Kuka?
Sinä ja mahtavat leirikaverit! Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot. Työskentelystä vastaavat upeat flamenco-opettajat Otso Paasivirta ja Taija Tyrväinen.

Lue lisää leiristä ja ilmoittaudu mukaan: www.tampereflamenco.com/flamencoleiri 

Kuva Visit Tampere, kuvaaja Olli-Pekka Latvala