15.3.2018

Sottiisiin kansainvälisiä vieraita viidestä eri maasta 13.-17.6.2018

Kansantanssin ja kansanmusiikin superfestivaali Pispalan Sottiisi on ilon ja värien juhlaa. Festivaalille saapuu kansainvälisiä vieraita Yhdysvalloista, Virosta, Venäjältä, Unkarista ja Espanjasta. Kesäinen viikko tuo tullessaan folkloren ilotulitusta; vauhdikkaita tansseja, mukaansatempaavia rytmejä, eksoottisia soittimia, upeita kansallispukuja ja nuorta energiaa.

Unkarista ja Virosta tulee lasten ja nuorten kansantanssiryhmiä; Balatonfüred Folk Dance Group Balaton järven rannalta ja Viljandista tanssiryhmä Hebe. Espanjalaista eksotiikka säkkipillien ja tamburiinien säestyksellä tuo kansantanssiryhmä Grupo Folklorico Villaviciosa Aires de Asturias. Venäjältä vieraaksi saapuu Lipetskin lehmusten kaupungista alueen moniäänisistä lauluista tunnettu kansanmusiikkiryhmä Voskresenie, jonka traditionaalisiin soittimiin kuuluu muun muassa balalaikka Yelets-pianoharmonikka.

Muita kansainvälisistä festivaalille tulevista vieraista on aiemmin julkistettu Yhdysvalloista saapuva Clog America ja kansanmusiikkiyhtye Curly Strings Virosta.
Pispalan Sottiisin konserttiliput tulevat myyntiin Nuorisoseurojen Puotiin 15.3.2018.  http://puoti.nuorisoseurat.fi/fi/p/tapahtumaliput

Ilo irti! – Pispalan Sottiisi 2018 päätösjuhlan su 17.6.2018 liput myydään vain Tampere-talossa.
Päätösjuhlan liput 25/10 € tai Sottiisipassi. Aamulehden Kanta-asiakashinta 23/ 8 €.
Kanta-asiakashinnalla lippuja saa Tampere-talosta, Aplodista ja Lippupisteen myyntipisteistä.
www.lippu.fi/pispalansottiisi2018

www.sottiisi.fi