2.6.2021

Sastamala Gregorianan lipunmyyntikiintiö ja hallitus kasvoivat, festivaali valittu osaksi kansainvälistä vanhan musiikin verkostoa

Kesän 2021 Pyhän Marian kirkossa järjestettäviin konsertteihin on nyt myynnissä enemmän pääsylippuja. Lipunmyyntikiintiöitä on kasvatettu maltillisesti, ottaen huomioon Pirkanmaan aluehallintoviraston viime päivien linjaukset turvallisessa tapahtumanjärjestämisessä. Kiintiöitä kasvatetaan lähempänä varsinaista tapahtuma-aikaa, jos epidemiologinen tilanne ja heinäkuulle voimassa olevat suositukset, rajoitukset ja päätökset antavat siihen mahdollisuuden.
Tämän lisäksi lippuja voi ostaa nyt myös Lippupisteen ohella Tyrvään Kirjakaupasta, Sastamalasta.

__________________
Sastamala Gregoriana ry:n vuosikokouksessa 31.5. yhdistyksen hallitus kasvoi kahdella uudella jäsenellä. Hallituksen toimintaan uusina jäseninä tulivat mukaan Sastamalassa toimivan Vanhakylän kartanon omistaja ja tiluksilla toimivan mehustamon toiminnasta vastaava Karin Ringbom, sekä viulisti Pauliina Lehtinen.

Hallituksen puheenjohtajana valittiin jatkamaan Johannes Rantanen.
Sastamala Gregoriana ry:n hallitus 2021–2022
Johannes Rantanen, puheenjohtaja
Sini-Mari Lepistö, varapuheenjohtaja
Karin Ringbom, sihteeri
Päivi Pelttari, jäsen
Anu Mattila, jäsen
Pauliina Lehtinen, jäsen
Helena Salmi, asiantuntijajäsen
__________________
Festivaali on valittu kansainvälisesti merkittävän ja arvostetun vanhan musiikin toimijoiden verkoston, REMA:n (Réseau Européen de Musique Ancienne / European Early Music Network) jäseneksi. REMA:lla on 130 jäsentä, 23 eri maasta ja Suomesta järjestöön on kutsuttu aiemmin jäseneksi BRQ Vantaa- ja BarokkiKuopio -festivaalit.
”Se, että festivaalimme valittiin mukaan, on äärettömän hieno kunnianosoitus ja mahdollisuus festivaalillemme verkostoitua, osallistua erilaisiin koulutuksiin ja tilaisuuksin, sekä luoda uutta toimintaa ihan uudella tavalla ja mittapuulla. Jotakin olemme tainneet tehdä oikein, sillä ihan helppoa jäseneksi pääseminen tähän vahvasti keskieurooppalaiseen kerhoon ei ole”, kertoo festivaalijohtaja Johannes Rantanen.

Tapahtuman verkkosivut: www.sastamalagregoriana.fi

LISÄTIETOJA
Johannes Rantanen
festivaalijohtaja
045 874 2345
johannes.rantanen@sastamalagregoriana.fi