23.4.2020

Myös Työväen Musiikkitapahtuma on peruttu tulevana kesänä vallitsevan koronatilanteen johdosta

Hallituksen päätöksen mukaisesti vallitsevassa koronavirustilanteessa Työväen Musiikkitapahtuma joudutaan perumaan heinäkuun lopulta. Päätös on hankala ja surullinen, mutta täysin oikea tässä maailmantilanteessa. Tapahtuma ei halua riskeerata yleisön, artistien eikä henkilökunnan terveyttä missään tilanteessa.

”Tilanne on erittäin surullinen, mutta päätös on täysin vastuullinen tässä vallitsevassa poikkeustilanteessa. Siirrämme katseet nyt tulevaan ja tapahtuma tullaan järjestämään ensi vuonna 29.7.–1.8.2021 ja toivomme, että saamme järjestää sen jälleen UPM Tervasaaren paperitehtaan maisemissa. Toivomme myös, että mahdollisimman moni jo lipun lunastanut siirtäisi lipun käyttämisen ensi vuoteen, mikä luo varmuutta tulevaan.”, sanoo Työväen Musiikkitapahtuman toiminnanjohtaja Marianne Haapoja.

Tapahtuma käy nyt läpi ohjelmaa ja pyrkii mahdollisuuksien mukaan siirtämään osan niitä ensi vuodelle. Tiedotamme tulevista suunnitelmista tarkemmin syksyn aikana.

Kaikki Työväen Musiikkitapahtumaan 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 tapahtumaan. Lipun voi myös palauttaa Tiketin toimitusehtojen mukaisesti ja saada lippurahat takaisin Tiketin palvelumaksua lukuunottamatta. Palautusohjeet löytyvät tapahtuman lipunmyyntisivulta www.valmu.com/liput.

Tehtaan pilli soi jälleen vuonna 2021 kun 50. Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään 29.7–1.8.2021

www.valmu.com