11.5.2020

Mäntän Musiikkijuhlat siirtyy ensi vuoteen

Elokuun alkuun suunniteltu pianofestivaali XXII Mäntän Musiikkijuhlat peruuntuu koronapandemiatilanteen aiheuttamien epävarmuustekijöiden takia. Kaikki tämän kesän ohjelmassa olleet konsertit on onnistuttu siirtämään vuodella eteenpäin, ja ne järjestetään 3.–7.8.2021. Festivaalin esiintyjiä ovat mm. Ian Bostridge, Saskia Giorgini, Andreas Haefliger, Tuija Hakkila ja Antti Siirala.

”Musiikkijuhlien siirtäminen oli kipeä mutta välttämätön päätös”, toteaa juhlien taiteellinen johtaja Niklas Pokki. “Epävarmuustekijöitä on liikaa. Haluamme olla ehdottoman varmoja yleisömme, taiteilijoidemme, mestarikurssilaistemme sekä vapaaehtoistyöntekijöidemme turvallisuudesta. Kansainvälisenä festivaalina törmäämme myös siihen, että meidän on mahdotonta ennustaa millaisia matkustusrajoituksia Euroopassa tai USA:ssa on elokuussa.”

Täksi kesäksi ostetut liput käyvät sellaisenaan kesällä 2021. Asiakkaat voivat myös halutessaan vaihtaa lipun Lippupisteen lahjakorttiin tai saada lipusta rahat takaisin. Lisätietoja juhlien kotisivuilta www.mantanmusiikkijuhlat.fi.

Kuva: Anni Kaartinen