12.10.2021

Lost In Music 2021 toi ihmiset ja livemusiikin jälleen yhteen Tampereella

Lost In Music palasi uudistettuna ja raikkaana yhden välivuoden jälkeen tapahtuma-alan auetessa valovoimaisena Tampereella 7.-9.10.2021. Suomen suurin kaupunki- ja showcase-festivaali järjestettiin nyt jo neljännentoista kerran ympäri Tampereen lukuisilla keikkapaikoilla.

Haastavista lähtöasetelmista huolimatta Lost In Musicin kävijämäärä nousi lopulta lähes 6000:een kävijään lokakuun alussa purettujen ravintolarajoitusten myötä. Lähes 70 artistin monimuotoinen ohjelmisto nosti tänä vuonna erityisesti esiin uutta, nousevaa, läpimurron kynnyksellä olevaa suomalaista musiikkia. Useat artistit soittivat tapahtumassa ensimmäisiä livekeikkojaan, ja patoutunut tarve live-elämyksille niin yleisön kuin artistien välillä purkautui euforisella tunnelmalla, joka vallitsi jokaisella keikkapaikalla. Tapahtumassa vieraili runsaasti kävijöitä myös Tampereen ulkopuolelta ja myös vaihto-opiskelijat löysivät festivaalin.

“Haluan erityisesti kiittää tämän vuoden Lost In Musicin onnistumisesta uskomattoman ketterästi lukuisiin muutoksiin reagoinutta työryhmäämme, artisteja, kumppaneitamme, keikkapaikkoja ja Tampereen kaupunkia hyvästä yhteistyöstä. Lost In Musicin tarve ja merkitys oli tänä vuonna äärettömän suuri, mikä houkui onnellisuuden tunteena niin lavoilla kuin yleisön joukossa – oli niin ihanaa palata normaaliin”, tiivistää Lost In Musicin promoottori Pietu Sepponen.

Lost In Music järjestettiin samanaikaisesti Musiikki & Media -ammattilaistapahtuman kanssa, jonka yhteydessä järjestetyssä 8.10. Industry Awards -gaalassa Lost In Musicin promoottori Pietu Sepponen palkittiin vuoden promoottorina. Lost In Music järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2022, tarkemmista päivämääristä ja sisällöistä tiedotetaan lisää myöhemmin.

www.lostinmusic.fi

Artikkelikuva: Jan Trygg