18.9.2020

Keväältä siirtynyt Art Festivo toteutuu Parkanossa ja Kihniössä 1.–10.10.

Art Festivo-musiikki- ja kulttuuritapahtuma järjestetään 1.–10.10.2020 Parkanossa ja Kihniössä. Ohjelmisto on pysynyt lähes ennallaan, suurin osa tapahtumista toteutuu suunnitellusti, mutta pienemmässä mittakaavassa. Tapahtumiin myydään rajoitetusti enintään 150 lippua / tilaisuus, jolloin voidaan huolehtia asianmukaisista turvaväleistä. Lisäksi yleisöä pyydetään saapumaan tapahtumiin täysin terveenä, huolehtimaan omalta osaltaan käsihygieniasta ja turvaväleistä sekä lisäksi suositellaan kasvomaskien käyttöä, joita löytyy eri tapahtumista järjestäjän toimesta.

Pääosin tapahtumapaikkana toimii koulu- ja kulttuurikampus Kaarnan Wrede-sali, jossa päästään nauttimaan Hetki Lyö-musikaalista, Elisa Laihon ja Nina Kaitarannan konsertoinnista, Mieskuoro Eugan ja Riiarinnan kuorokonsertista sekä Ylä-Satakunnan musiikkiopiston opiskelijoiden ja opettajien yhteiskonsertista. Ohjelmisto täydentyi vielä viime metrillä uunituoreella Kasino-elokuvalla, joka saa Parkanon ensi-iltansa Art Festivon yhteydessä Kaarnan Wrede-salissa. Kihniössä konsertoiva tenori Jyrki Anttila pääsee esiintymään Kihniön kirkkoon, jossa myös turvavälit ovat paremmin toteutettavissa kuin Puumilassa.

Kaikki jo ennakkoon ostetut liput käyvät tulevissa tapahtumissa, mutta mikäli haluaa vallitsevan tilanteen vuoksi palauttaa jo ostetun lippunsa, ilmoitus palautuksesta tulee tehdä ma 21.9. mennessä osoitteeseen elisa.vahosalmi@parkano.fi Näin saadaan ajantasainen tieto myymättömien lippujen määrästä, jotka voidaan vielä myydä rajoitusten mukaisesti eri tapahtumiin. Ja mikäli yleisötapahtumiin tulee valtiovallan suunnalta tiukempia rajoituksia tai paikkakunnan virustilanne muuttuu poikkeuksellisen pahaksi, tapahtumaan saattaa tulla muutoksia.

Art Festivo-työryhmä toivottaa yleisön nauttimaan tarjonnastaan näistä poikkeusoloista huolimatta. Lähtökohtana tapahtuman onnistumiselle ja kaikkien turvallisuudelle on, että kulttuurista voidaan edelleen nauttia, kunhan jokainen kantaa oman vastuunsa tapahtuman turvallisuudesta.

Lisätietoa tapahtumasta www.artfestivo.fi