1.10.2018

Kaupunkifestari Lost in Music starttaa Tampereella keskiviikkona 3.10.

Suomen suurin klubifestivaali Lost in Music käynnistyy 3.10. Keskiviikosta lauantaihin nähdään lähes 90 artistin keikat yhdeksässä keskustan keikkapaikassa. Lipunmyynti vilkastuu jatkuvasti, joten varmista ajoissa pääsylippu lempibändisi keikalle!

Yksittäisten keikkalippujen lisäksi myynnissä on kätevä Festivaalipassi, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikille Lost in Music -keikoille, mikäli keikkapaikalla on saapumishetkellä tilaa. Passilla saat kaiken irti kaupunkifestivaalista!

Festivaalipassin hinta on Tiketistä alk. 45 €, opiskelijoille ja OP Tampereen omistaja-asiakkaille alk. 35 €. Festivaalipassien myynti päättyy torstaina 4.10. klo 18.30.

Lost in Music pyrkii olemaan esteetön festivaali

Lost In Music toivottaa tervetulleeksi kaikki musiikin ystävät! Pyrimme olemaan mahdollisimman esteetön festivaali, ja keikkapaikoista Dog’s Homeen, Jack the Roosteriin, Klubille, Olympia-kortteliin, Telakalle, Pakkahuoneella ja Passioniin on esteetön pääsy pyörätuolilla.

O’Connell’sin etuovella on portaita, mutta ravintolaan on mahdollista kulkea Rautatienkadun sivulla olevasta ovesta erikseen sovitusti. Dorikseen kulku tapahtuu rappusia pitkin, joten sinne ei ole mahdollista päästä pyörätuolilla. Mikäli esteettömyysasiat askarruttavat, keikkapaikkoihin kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä etukäteen.

Henkilökohtainen avustaja on myös tervetullut festivaalille avustettavan henkilön lipulla. Muista ottaa mukaan mahdollinen avustajakortti!

Lue lisää: lostinmusic.fi