31.8.2021

Flamencoviikon pääkonsertti järjestetään sunnuntaina 12.9.2021

Flamencoviikko jatkuu!

Flamencon ystävät, tervetuloa tapahtumaan! Lippuja Tampereen XXV Flamencoviikon pääkonserttiin sunnuntaina 12.9.2021 klo 19 voi nyt ostaa Tiketistä ja Lippu.fi:stä. Lippuja on rajoitettu määrä, hanki siis omasi heti!

Ángel Rojas: Geografía Flamenca del Pensamiento

20 vuotta sitten Nuevo Ballet Españolin hurjan maailmakiertueen ensimmäinen kaupunki Espanjan ulkopuolella oli Tampere. On upeaa, että NBE:n Ángel Rojas tähdittää juhlafestivaaliamme!

Rojasin teos ”Ser Baile” on ensimmäinen osa trilogiaa ”Geografía Flamenca del Pensamiento”. Sen eri osat syväluotaavat sitä, miten flamenco vaikuttaa inhimilliseen ajatteluun, kulloisestakin maantieteellisestä paikasta riippumatta.

”Ser Baile” tarkastelee tanssijan muodonmuutosta emotionaalisella matkalla, jonka aikana keho lakkaa olemasta keho tullakseen tanssiksi. Lähtökohdan tälle matkalle luovat flamencon peruselementit: kitara, laulu ja rytmi. Katsoja kutsutaan kunniavieraaksi kehon ja mielen väliseen yhteyteen – hetkeen, joka ei aina tapahdu, mutta jota sekä esiintyjä tavoittelee että yleisö eniten kaipaa. Teoksen upea valaistus ja äänisuunnittelu luovat puitteet vaikuttavalle taiteelliselle kokemukselle.

Ángel Rojasin tanssi-workshopit

Pitkään odotetun konsertin lisäksi tarjolla on Ángel Rojasin tanssi-workshopit lauantaina 11.9.2021. Työpajojen teemana on yhdessä tekeminen ja oppiminen, läsnäolo ja keskittyminen vuorovaikutukseen.

Helpompi taso on tarkoitettu flamencoa jonkin aikaa harrastaneille, mutta sopii toki kaikille. Haastavammalla tasolla on ehkä tiukempi meininki ja nopeammat käänteet. Osallistujamäärä on rajattu 9/ryhmä, joten varaa oma paikkasi nopeasti!

Turvallinen festivaalitapahtuma

Flamencoviikon yleisön, esiintyjien ja järjestäjien terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatathan ohjeistuksia yhteisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden vuoksi.

  • Älä tule tapahtumiin oireisena tai sairaana. Tapahtumiin ei myöskään saa osallistua karanteenin aikana.
  • Noudata tarkoin opasteita ja järjestäjien antamia ohjeistuksia.
  • Tule tapahtumiin ajoissa, pidä turvavälit ja pyri välttämään ruuhkia.
  • Suosittelemme kasvomaskin tai kasvovisiirin käyttöä, jos siihen ei ole lääketieteellistä estettä.
  • Huolehdi hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta.


Kuva:
 Beatrix Mexi Molnar

www.tampereflamenco.com

LISÄTIEDOT:
Toiminnanjohtaja Anne Hyvärinen
p. 040 705 6265
anneh91@gmail.com