23.3.2017

Etsimme osallistujia lorutuokioon!

Pirkanmaan festivaalit tarjoaa vauva- ja taaperoperheille mahdollisuuden tulla ilmaiseksi mukaan sukupolvia yhdistävään loruhetkeen. Järjestämme Tampereen alueen palvelutaloissa kaksi loruhetkeä noin 6 kk – 2 v -ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Samalla lorutuokio ilahduttaa palvelutalon asukkaita, jotka voivat halutessaan myös osallistua lorutteluun.

Lorutuokiossa tutustutaan perinteisiin ja uudempiin loruleikkeihin körötellen, keinutellen, kuiskutellen ja kutitellen. Loruttelu on aikuisen ja pienen lapsen luontevaa yhdessäoloa ja kielestä nauttimista. Loruperinne yhdistää eri sukupolvia: varhaislapsuudessa opittujen leikkilorujen muisto säilyy usein vanhuuteen saakka.

Lorutuokion vetää Pirkanmaan festivaalien vuoden 2017 Lähiartisti Anna Elina Isoaro. Hän on tamperelainen runoilija, sanataideohjaaja ja kirjallisuustapahtumatuottaja. Lähiartistivuoden aikana Isoaro vie runon tekemisen, lukemisen ja kokemisen iloa kaikenikäisille yleisöille erilaisissa tapahtumissa ja festivaaleilla.


Lorutuokiot:

2.5. klo 15.00 Viola-koti, Ravintola-Viola, Juhlatalonkatu 4, Tampere

3.5. klo 15.00  Palvelukoti Koivupirtti, päiväsali, Mutkakatu 48 A, Petsamon kaupunginosassaTapahtuma kestää noin puoli tuntia. 

Ilmoittaudu mukaan 20.4. mennessä.
Voit ilmoittautua halutessasi kaikkiin loruhetkiin tai osaan niistä.

LINKKI ILMOITTAUTUMISEEN:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCHG6RE5UPobLGpx4PSFoTM4tX-twCOVYF5uBvTsuZI0Rvew/viewform

Yhteen lorutuokioon mahtuu 8 aikuis-lapsiparia.

(c) Susanna Lyly
(c) Susanna Lyly