Runoilija ja sanataideohjaaja Anna Elina Isoaro

TBA

lahiartisti

Anna Elina Isoaro (s. 1981) on tamperelainen runoilija, sanataideohjaaja ja kirjallisuustapahtumatuottaja. Isoaro voitti Runo-Kaarina-kilpailun esikoiskokoelmallaan Puolen mantereen kerhossa vuonna 2011. Toinen runokokoelma Rakkautta ja vasta-aineita (Into) on ilmestynyt tänä vuonna. Isoaro tunnetaan myös lavarunoilijana: hän voitti Poetry Slamin Suomen mestaruuden vuonna 2005 ja hän on esiintynyt lukuisissa kirjallisuus- ja kulttuuritapahtumissa ympäri Suomen. Sanataideohjaajana Isoaro on vienyt runon tekemisen ja lukemisen iloa kaikenikäisille yleisöille: vauvakerhoon, koululuokkaan, vanhusten palvelukeskukseen.

Anna Elina Isoaro kesällä 2017

25.4. Runousaamiainen (yhteistyössä Annikin runofestivaalin ja Pentinkulman päivien kanssa)

2.5. Lorupiiri Viola-koti

3.5. Lorupiiri Koivupirtti

17.5. Lorupiiri Valkeakoski

20.5. Finlayson Art Area: Ville Färsaarten ja Anna Elina Isoaron yhteinen katutaideteos nähtävillä Finaysonin kujalla.

29.6. Tampereen Flamencoviikot: klo 15-17 SANATAIDE KOHTAA FLAMENCON Telakan 2. kerroksessa. Anna Elina Isoaro esiintyy yhdessä flamencokitaristi Toni Jokiniityn kanssa.

1.7. Vanhan kirjallisuuden päivät: klo 13-16 ITSEPÄINEN RUNO Sastamalan Vanhan kirjallisuuden päivillä Sylvään koulun 2. kerroksen Mediateekissä. Esiintyjävieraina Susinukke Kosola, Tuija Välipakka ja Jukka Viikilä. Lähiartisti Isoaro juontaa ja haastattelee.

29.7. Työväen Musiikkitapahtuma: klo 14 Lavarunoutta Valkeakosken Työväenmusiikkitapahtuman Sananvapauden torilla.

29.7. Työväen kirjallisuuden päivät 

3.8. Pentinkulman päivät: Aamunkoitosta keskiyöhön – 17 tunnin runokierros Pentinkulman päivillä Urjalassa. Isoaro vetää klo 10.30 lorutuokion vauva- ja taaperoperheille. Heti putkeen klo 11 on ohjelmassa Janette Hannukaisen ja Isoaron runodialogi Jokapäiväinen ihme ja vielä klo 18.15 lavarunoutta

13.8. Niittyjuhlat, Tampere

15.9. Maailmantango-festivaalin runoklubi 

25.10. Sastamalan runoilta 

Haluatko lähiartistin tapahtumaasi? Ota rohkeasti yhteyttä laura.moisio@pirfest.fi